Bevásárló kosár
0 db termék
Összár: 0 Ft
Nyári gumik gyártói

Nyárigumi akció

Tisztelt Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket a webáruházunk akciós nyári gumi kínálatából 14 gumiabroncs márkára biztosítunk "kátyúgaranciát" díj mentesen. Ez a kátyúgarancia a gyártói garancián túlmenően esetleges kátyú vagy padkázási sérüléseknél biztosítja Önnek a nyárigumi cserét az Ország több pontján lévő PointS szervizekben.
Ingyenes kátyúgarancia szolgáltatás
Ezért érdemes a nyárigumik kiválasztásakor ezt figyelembe venni, mert ezzel sokat megtakaríthat.

Nyári gumi autó szerint
Google+

Nyári gumi, nyárigumi webáruház gumiabroncs gyártók

Nyári gumi gyártók listája webáruházunkban

A webáruházban szinte az összes Magyarországon elérhető gumiabroncs gyártó nyári abroncs típusa elérhető. A kiemelt, prémium minőségű nyári gumi mellett a standard használatra tervezett nyári abroncsok is szerepelnek. Emellett sok budget, olcsó nyári gumiabroncs gyártó is fellelhető, így tudjuk biztosítani, hogy mindenki megtalálja autójára a megfelelő új nyári gumikat.
Magyar gumiabroncs vállalkozásként a nyári gumikhoz biztosítani tudjuk az összes elérhető garanciát, ezen kívül Point S gumiszervizként az ingyenes Kátyúgarancia szolgáltatást is megkaphatja a legtöbb gumihoz.

Mire figyeljen oda nyári gumi vásárláskor

Nyári gumi ingyenes házhoz szállításSok nyári guminál taláhatja meg az ingyenes házhoz szállítást jelző ikont. Ezen gumiknál az Ország bármely pontjája ingyenes kiszállítással juttatjuk el a megrendelt nyári gumikat.
Nyári gumi ingyenes kátyúgarancia szolgáltatásSzintén sok nyári gumi gyártónál taláhatja meg az ingyenes kiegészítő kátyúgarancia szolgáltatásunkat. Ezen gumik esetén 4db nyári abroncsok vásárlásánál jár Önnek is ingyenes kiegészítő kátyúgarancia szolgáltatásunk.
Nyári gumi nedves tapadási értékA nyári gumikra is érvényes nedves tapdási érték jelzése. A-F között lehet az értéke, A jelzi a legjobb nedves tapadást. Az ilyen nyári gumik jobban tapadnak nedves, esős úton.
Nyári gumi üzemanyag takarékossági értékA nyári gumikra is érvényes üzemanyag takarékossági érték jelzése. A-F között lehet az értéke, A jelzi a kevesebb fogyasztast. Az ilyen nyári gumi használatával valamivel gazdaságosabb az üzemanyag fogyasztás.
Nyári gumi zajszint érték 98 dBA nyári gumikra is érvényes zajossági érték jelzése. 1-3 között lehet az értéke, 1 az EU leendő szabályainak való legjobb megfelelést jelenti. Ezen kívül decibelben (dB) jelzik az abroncs zajosságát.