Bevásárló kosár
0 db termék
Összár: 0 Ft
Nyári gumik gyártói

Nyárigumi akció

Tisztelt Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket a webáruházunk akciós nyári gumi kínálatából 14 gumiabroncs márkára biztosítunk "kátyúgaranciát" díj mentesen. Ez a kátyúgarancia a gyártói garancián túlmenően esetleges kátyú vagy padkázási sérüléseknél biztosítja Önnek a nyárigumi cserét az Ország több pontján lévő PointS szervizekben.
Ingyenes kátyúgarancia szolgáltatás
Ezért érdemes a nyárigumik kiválasztásakor ezt figyelembe venni, mert ezzel sokat megtakaríthat.

Nyári gumi autó szerint
Google+

Hankook nyári gumi mintázatok, gumiabroncs ajánlat nyárra

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteherautók (SUV, RV, stb.), tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat. Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által. A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében. A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

HANKOOK DW 04 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK DW 04 négyévszakos gumi

A HANKOOK DW 04 négyévszakos gumik bemutatása

Hankook DW04 kisteher téli abroncs Speciális téli abroncs kisteherautókhoz. Leggyakoribb felhasználás a hátul dupla kerekes kisteherautókon.(KIA) A profil negatív mintázatának nagy aránya télen kiváló fékezést biztosít. Optimális kormányozhatóság alacsony hõmérsékletek esetén is. Vevõszolgálat: 46/555-484

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyári gumiabroncs

A HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus V12 evo nyári gumi Új erõ a sportos vezetéshez! Az ultra nagy teljesítményû gumiabroncsok terén megjelent új koncepció, mely elsõrangú vezethetõséget és fékezést nyújt. Tapasztalja meg az egyedülálló kényelmet nagy sebességû vezetés mellett. Az MTR (Multiple Tread Radius), innovatív futófelületi kialakítás és a HPSR technológiával készült különlegesen pontos irányíthatóságot és visszajelezést biztosítanak, ami a rendkívüli vezet

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus Prime2 K115 nyárigumi A Ventus Prime2 csúcstechnológiája bionikus mintázattervezésen alapul (jaguárfog alakzat) az optimális tapadás érdekében. A ‘GripTech’ technológia alapján a Ventus Prime2 prémium teljesítményt nyújt és elõsegíti a vizes pályán elérhetõ kezelhetõség és fékteljesítmény maximalizálását.


HANKOOK K117 S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117 S1EVO 2 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K117 S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

Hankook K117 Ventus S1 EVO2 A kiválló teljesítmény a nedves és száraz útviszonyok között! A biztonságos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel teljesíti. A Mercedes Új S-osztály gyári szerelésként használja.

HANKOOK K117A  S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117A S1EVO 2 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K117A S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K117A S1EVO 2 mintázat kép

HANKOOK K120 V12 EVO2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K120 V12 EVO2 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K120 V12 EVO2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K120 S1 EVO2 Ventus S1 evo2 Nagyon jó a nedves és száraz teljesítmény! Az ellenõrzött és pontos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel képes teljesíteni. Kielégíti mind a teljesítmény és környezeti feltételeit a minimális gördülési ellenállás és optimális irányíthatóság. Száraz teljesítmény maximalizálása optimalizált minta blokkok merevsége.


HANKOOK K125 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K125 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K125 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K125 nyárigumi A Hankook új fejlesztése a K125 Ventus Prime 3. Elõdje a jól ismert K115-ös mintázat.A Hankook K125-ös mintázatban fejlõdött a száraz úton való tapadás a vízen fékezés és javult a gördülési ellenállás. Az új mintázatnak köszönhetõen csökkent a menetzaj is.

HANKOOK K127 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K127 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K127 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K127 mint?zat k?p

HANKOOK K425 KINERGY HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K425 KINERGY nyári gumiabroncs

A HANKOOK K425 KINERGY nyárigumik bemutatása

Hankook Kinergy Eco K425 nyárigumi. A Kinergy eco üzemanyag-takarékos technológiát új anyagok kombinációjával mint pl. nano-méretû szilika részecskékkel és új keverési technológiával fejlesztették ki. Ezek a technológiák elõsegítik a üzemanyag-felhasználást, mind pedig a vizes úton való fékezési teljesítmény javítását. Ezt a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfelelõ utazási komfort mellett maximálisan hatékony üzemanyag-felhasználást biztosí


HANKOOK K435 ECO2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K435 ECO2 nyári gumiabroncs

A HANKOOK K435 ECO2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K435 Kinergy ECO2 nyárigumi Hankook K435 Kinergy Eco2 nyárigumi a K425-ös mintázat utódja. A tovább fejlesztésnek köszönhetõen a K435 Kinergy eco2 üzemanyag-takarékos technológiája még magasabb szintra emeli az elvárásokat. új anyagok kombinációjával mint pl. nano-méretû szilika részecskékkel és új keverési technológiával fejlesztették ki. Ezek a technológiák elõsegítik a üzemanyag-felhasználást, mind pedig a vizes úton való fékezési teljes

HANKOOK K715 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K715 OPTIMO nyári gumiabroncs

A HANKOOK K715 OPTIMO nyárigumik bemutatása

HANKOOK K715 Optimo nyári gumi A számítógépes szimulációval kialakított optimális mintázat, fokozott irányíthatósággal és vezetési kényelemmel. A négy optimalizált barázda kiemelkedõ vízelvezetést biztosít. A szilika keverék javítja a nedves útfelületen a fékteljesítményt. A kisautók 155/70 R13 T nagyság tesztje során a Hankook Optimo K715 -je egy 2,2 összjegyet és ajánlatra méltó ítéletet kapott. Valamennyi tesztelt gumiabroncs között az Opti

HANKOOK RA 08 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA 08 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA 08 nyárigumik bemutatása

Hankook Kisteherautó abroncs. Radiális elhelyezés furgonoknak és szállítógépeknek. A szélesebb érintkezõ-felület és az erõteljes, cikkcakkos barázdákba rendezõdõ rovátkák hozzájárulnak a fokozott kopásállósághoz és a nedves útfelületen való tapadáshoz. A három fõ barázda kiváló vízelvezetést tesz lehetõvé minden feltétel mellett, így a jármû haladása egyenletes. A terméket a vezetõ autógyártókkal együttmûködésben fejlesztették ki.


HANKOOK RA14 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA14 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA14 nyárigumik bemutatása

Hankook RA14 Kisteherautó abroncs. Aszimmetrikus, kis szelvényû radiális gumi furgonoknak és szállítójármûveknek, fokozott idõállósággal és kiváló tapadással. A négy egyenes fõbarázda, az oldalbarázdák és az egyedi futófelület jellemzõk jobbítják a vízelvezetést és fék teljesítményt.

HANKOOK RA18 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA18 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA18 nyárigumik bemutatása

Hankook RA18 Az abroncs a megnövelt futásteljesítménnyel és a kopásállóság javításával, optimalizálásával különösen tartóssá vált. A hatékonyabb vonóerõ átvitel nedves útszakaszon, az egyenes mintaárkoknak és agresszív mikroárkoknak köszönhetõ amit a széles futófelületen alakítottak ki. Ezáltal különösen tartós nyári gumiabroncs a kisteherautók, kisáruszállító autók számára.

HANKOOK RA23 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA23 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA23 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RA28 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA28 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA28 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RA33 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA33 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RA33 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RF08 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RF08 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RF08 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RF10 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RF10 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RF10 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RF11 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RF11 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RF11 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RF11 mint?zat k?p

HANKOOK RH06 VENTUS HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RH06 VENTUS nyári gumiabroncs

A HANKOOK RH06 VENTUS nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus RH06 A V formájú mintázatnak köszönhetõen a száraz illetve nedves útfelületen jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. A levél alakú blokkok optimális merevséget biztosít, ami növeli az abroncsok élettartamát. Ebben a mintázatban majdnem minden technológiai újítás fellelhetõ. A keverék összetevõinek és a jól kialakított koncepciónak tudható be, hogy minden típusú úton optimális vonóerõt érhetünk el. A kibocsátott zajt egy új speciáli


HANKOOK RT01 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT01 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RT01 nyárigumik bemutatása

Hankook RT01 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Fõbb jellemzõk: - Széles és mély futófelület. - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerõ. - Csendes haladás. - Szögelhetõ futófelület.

HANKOOK RT03 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT03 nyári gumiabroncs

A HANKOOK RT03 nyárigumik bemutatása

Hankook RT03 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Jellemzõk: - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerõ. - Minden évszakban és helyzetben hatékony a mintázat. - Csendes haladás. - Szögelhetõ futófelület.

HANKOOK S1 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK S1 EVO nyári gumiabroncs

A HANKOOK S1 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus S1 evo nyári gumi Ventus S1 evo: kiváló minden területen. Az új Ventus S1 evo abroncsot nagy sebesség és magas hõmérséklet melletti minimálisra csökkentett deformálódásra és elhasználódásra tervezték. A Ventus S1 evo profilja és szerkezete optimális kapcsolatot biztosít az útfelülettel, nagy sebesség is mellett jól érzékelhetõ visszajelzés érdekében. Bármit keres, a Ventus S1 evo mindenféle elõnnyel rendelkezik, amit egy sportos gumiabronc


Hankook nyári gumi gyártó ismertető, Hankook nyárigumik

Hankook nyári gumi gyártó

Hankook nyári gumi gyártó

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteherautók (SUV, RV, stb.), tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat. Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által. A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében. A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

A Hankook története

2008 ~ 2001

2008 A "2008 Tame the Road" (Megszelídíti az utat) kampány elindítása a TV CF segítségével. A "Kontrol Technology", a fejlett technológia mögött rejlő filozófia közzé tétele. A "H-LOHAS" kampány elindítása, mely a vállalat elkötelezettségét bizonyítja az egészséges és boldog társadalom létrehozása iránt. 2007 A világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója cím elnyerése. Megkezdődik a termelés a magyarországi gyárban. Egy vizes próbapálya építése Keumsanban, Koreában. Megkezdődik a Keusam gyár kibővítése a gyártási kapacitás növelése érdekében. Elindult a "Tame the Road" (Megszelidíti az utat) kampány, mely egy új világszintű hirdetési koncepció. 2006 Az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült. A "Tame the Beast" ("Megszelídíti a vadat") kampány elindítása, mely egy világszintű hirdetési koncepció 2004 Új vállalati identitás közzététele. A "Driving Emotion" (A "vezetés öröme") koncepció bevezetése, mely a vállalat szlogen is. Száraz próbapálya építése Keumsanban, Koreában. A T'Station bevezetése, mely egy elsőrangú autós szolgáltató kiskereskedelmi hálózat Koreában 2003 Stratégiai szövetség alakítása a Michelin-nel. 2001 Az Európai Elosztó Központ felépítése Rotterdamban, Hollandiában

1998 ~ 1941

1998 A Kínai műszaki központ felépítése Jiaxingben, Kínában. A Jiangsu gyár felépítése a Jiaxing gyárban, Kínában. A Ford Motor Company Q1 díjának megszerzése. 1994 A vállalat tengerentúli leányvállalatának létrehozása Pekingben, Kínában. A Keumsan gyár felépítése Koreában, mely egy rendkívül korszerű, automatizált gumiabroncs gyár. Az Európai Műszaki Központ felépítése Hannoverben, Németországban. 1982 Fő kutatás-fejlesztési központ felépítése Daejeonban, Koreában. Az Akron Műszaki Központ felépítése, mely a vállalat első tengerentúli kutatás-fejlesztési központja Ohioban, az Egyesült Államokban 1981 A cég leányvállalatának létrehozása az USA-ban, Hankook Tire America Corporation néven 1979 A Daejeon gyár felépítése Koreában, mely a világ legnagyobb egyedülálló gumiabroncs gyára 1941 A vállalat alapítása, mely az első gumiabroncsgyár volt Koreában