Bevásárló kosár
0 db termék
Összár: 0 Ft
Nyári gumi gyártók

Nyári gumi akció

Tisztelt Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket a webáruházunk akciós nyári gumi kínálatából 14 gumiabroncs márkára biztosítunk "kátyúgaranciát" díj mentesen. Ez a kátyúgarancia a gyártói garancián túlmenően esetleges kátyú vagy padkázási sérüléseknél biztosítja Önnek a nyárigumi cserét az Ország több pontján lévő PointS szervizekben.
Ingyenes kátyúgarancia szolgáltatás
Ezért érdemes a nyárigumik kiválasztásakor ezt figyelembe venni, mert ezzel sokat megtakaríthat.

Nyári gumi autó szerint

hankook nyári gumi mintázatok, nyári gumiabroncs ajánlat

HANKOOK DU01 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK DU01 nyári gumi

A HANKOOK DU01 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyári gumi

A HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus V12 evo nyári gumi Új erő a sportos vezetéshez! Az ultra nagy teljesítményű gumiabroncsok terén megjelent új koncepció, mely elsőrangú vezethetőséget és fékezést nyújt. Tapasztalja meg az egyedülálló kényelmet nagy sebességű vezetés mellett. Az MTR (Multiple Tread Radius), innovatív futófelületi kialakítás és a HPSR technológiával készült különlegesen pontos irányíthatóságot és visszajelezést biztosítanak, ami a rendkívüli vezetési körülmények közötti teljesítményhez szüksé

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyári gumi

A HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus Prime2 K115 nyárigumi A Ventus Prime2 csúcstechnológiája bionikus mintázattervezésen alapul (jaguárfog alakzat) az optimális tapadás érdekében. A ‘GripTech’ technológia alapján a Ventus Prime2 prémium teljesítményt nyújt és elősegíti a vizes pályán elérhető kezelhetőség és fékteljesítmény maximalizálását.


HANKOOK K117 S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117 S1EVO 2 nyári gumi

A HANKOOK K117 S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

Hankook K117 Ventus S1 EVO2 A kiválló teljesítmény a nedves és száraz útviszonyok között! A biztonságos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel teljesíti. A Mercedes Új S-osztály gyári szerelésként használja.

HANKOOK K117A  S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117A S1EVO 2 nyári gumi

A HANKOOK K117A S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K117A S1EVO 2 mintázat kép

HANKOOK K120 V12 EVO2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K120 V12 EVO2 nyári gumi

A HANKOOK K120 V12 EVO2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K120 S1 EVO2 Ventus S1 evo2 Nagyon jó a nedves és száraz teljesítmény! Az ellenőrzött és pontos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel képes teljesíteni. Kielégíti mind a teljesítmény és környezeti feltételeit a minimális gördülési ellenállás és optimális irányíthatóság. Száraz teljesítmény maximalizálása optimalizált minta blokkok merevsége.


HANKOOK K125 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K125 nyári gumi

A HANKOOK K125 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K125 nyárigumi A Hankook új fejlesztése a K125 Ventus Prime 3. Elődje a jól ismert K115-ös mintázat.A Hankook K125-ös mintázatban fejlődött a száraz úton való tapadás a vízen fékezés és javult a gördülési ellenállás. Az új mintázatnak köszönhetően csökkent a menetzaj is.

HANKOOK K406 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K406 OPTIMO nyári gumi

A HANKOOK K406 OPTIMO nyárigumik bemutatása

Kiváló teljesítményű gumiabroncs, remek nedves és száraz tulajdonságokkal. A három fő egyenes barázda kiemelkedő vízelvezetést és irányíthatóságot biztosít. Az örvényes mellékbarázdák jobb oldalsó vízelvezetést tesznek lehetővé. A széles érintkezési felület stabil útfogást nyújt.

HANKOOK K415 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K415 OPTIMO nyári gumi

A HANKOOK K415 OPTIMO nyárigumik bemutatása

HANKOOK K415 Optimo nyári gumi Nagy teljesítményű gumiabroncs kiváló kezelhetőséggel. Az optimalizált négy egyenes mintaárok ultra-hatékony vízelvezetést biztosít. A központi borda blokk javítja a kezelhetőséget és a fékezést. A vállrész blokkjain található több lamella nagyon csendes utazást biztosít. Vevőszolgálat: 46/555-484


HANKOOK K425 KINERGY HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K425 KINERGY nyári gumi

A HANKOOK K425 KINERGY nyárigumik bemutatása

Hankook Kinergy Eco K425 nyárigumi. A Kinergy eco üzemanyag-takarékos technológiát új anyagok kombinációjával mint pl. nano-méretű szilika részecskékkel és új keverési technológiával fejlesztették ki. Ezek a technológiák elősegítik a üzemanyag-felhasználást, mind pedig a vizes úton való fékezési teljesítmény javítását. Ezt a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfelelő utazási komfort mellett maximálisan hatékony üzemanyag-felhasználást biztosítson. A kényelem és a hatékonyság ilyen kombi

HANKOOK K715 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K715 OPTIMO nyári gumi

A HANKOOK K715 OPTIMO nyárigumik bemutatása

HANKOOK K715 Optimo nyári gumi A számítógépes szimulációval kialakított optimális mintázat, fokozott irányíthatósággal és vezetési kényelemmel. A négy optimalizált barázda kiemelkedő vízelvezetést biztosít. A szilika keverék javítja a nedves útfelületen a fékteljesítményt. A kisautók 155/70 R13 T nagyság tesztje során a Hankook Optimo K715 -je egy 2,2 összjegyet és ajánlatra méltó ítéletet kapott. Valamennyi tesztelt gumiabroncs között az Optimo K715 mutatta fel a legcsekélyebb kopást

HANKOOK KINERGY 4S HANKOOK nyárigumik

HANKOOK KINERGY 4S nyári gumi

A HANKOOK KINERGY 4S nyárigumik bemutatása

HANKOOK KINERGY 4S mintázat kép


HANKOOK OPTIMO 4S HANKOOK nyárigumik

HANKOOK OPTIMO 4S nyári gumi

A HANKOOK OPTIMO 4S nyárigumik bemutatása

HANKOOK Optimo 4S négy évszakos gumi Jobb hajtóerő-átvitel száraz és nedves úton nyáron. Megakadályozza az akvaplaningot nyáron. Kiváló teljesítmény havas és jeges útviszonyok mellett. Kényelmesebb vezetési élmény a minimális zajszintnek köszönhetően. Vevőszolgálat: 46/555-484

HANKOOK RA 08 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA 08 nyári gumi

A HANKOOK RA 08 nyárigumik bemutatása

Hankook Kisteherautó abroncs. Radiális elhelyezés furgonoknak és szállítógépeknek. A szélesebb érintkező-felület és az erőteljes, cikkcakkos barázdákba rendeződő rovátkák hozzájárulnak a fokozott kopásállósághoz és a nedves útfelületen való tapadáshoz. A három fő barázda kiváló vízelvezetést tesz lehetővé minden feltétel mellett, így a jármű haladása egyenletes. A terméket a vezető autógyártókkal együttműködésben fejlesztették ki.

HANKOOK RA10 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA10 nyári gumi

A HANKOOK RA10 nyárigumik bemutatása

Hankook RA10 Kisteherautó gumi. Bármely évszakban és bármely pozícióban alkalmas radiális gumiabroncs furgonoknak és szállítójárműveknek. A blokk típusú futófelület hosszú mérföldteljesítményt és kiváló tapadást biztosít. A többszörös peckekkel ellátott központi blokk javítja a vezetési és hóban való tapadási teljesítményt, míg az egyenes peckekkel és széles bará zdákkal ellátott vállrész kiváló vízelvezetést és fékteljesítményt tesz lehetővé.


HANKOOK RA14 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA14 nyári gumi

A HANKOOK RA14 nyárigumik bemutatása

Hankook RA14 Kisteherautó abroncs. Aszimmetrikus, kis szelvényű radiális gumi furgonoknak és szállítójárműveknek, fokozott időállósággal és kiváló tapadással. A négy egyenes főbarázda, az oldalbarázdák és az egyedi futófelület jellemzők jobbítják a vízelvezetést és fék teljesítményt.

HANKOOK RA18 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA18 nyári gumi

A HANKOOK RA18 nyárigumik bemutatása

Hankook RA18 Az abroncs a megnövelt futásteljesítménnyel és a kopásállóság javításával, optimalizálásával különösen tartóssá vált. A hatékonyabb vonóerő átvitel nedves útszakaszon, az egyenes mintaárkoknak és agresszív mikroárkoknak köszönhető amit a széles futófelületen alakítottak ki. Ezáltal különösen tartós nyári gumiabroncs a kisteherautók, kisáruszállító autók számára.

HANKOOK RA23 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA23 nyári gumi

A HANKOOK RA23 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RA28 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA28 nyári gumi

A HANKOOK RA28 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RA33 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA33 nyári gumi

A HANKOOK RA33 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RF10 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RF10 nyári gumi

A HANKOOK RF10 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RH06 VENTUS HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RH06 VENTUS nyári gumi

A HANKOOK RH06 VENTUS nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus RH06 A V formájú mintázatnak köszönhetően a száraz illetve nedves útfelületen jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. A levél alakú blokkok optimális merevséget biztosít, ami növeli az abroncsok élettartamát. Ebben a mintázatban majdnem minden technológiai újítás fellelhető. A keverék összetevőinek és a jól kialakított koncepciónak tudható be, hogy minden típusú úton optimális vonóerőt érhetünk el. A kibocsátott zajt egy új speciálisan tervezett technológia (DDTP – Dua

HANKOOK RT01 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT01 nyári gumi

A HANKOOK RT01 nyárigumik bemutatása

Hankook RT01 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Főbb jellemzők: - Széles és mély futófelület. - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerő. - Csendes haladás. - Szögelhető futófelület.

HANKOOK RT03 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT03 nyári gumi

A HANKOOK RT03 nyárigumik bemutatása

Hankook RT03 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Jellemzők: - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerő. - Minden évszakban és helyzetben hatékony a mintázat. - Csendes haladás. - Szögelhető futófelület.


HANKOOK S1 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK S1 EVO nyári gumi

A HANKOOK S1 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus S1 evo nyári gumi Ventus S1 evo: kiváló minden területen. Az új Ventus S1 evo abroncsot nagy sebesség és magas hőmérséklet melletti minimálisra csökkentett deformálódásra és elhasználódásra tervezték. A Ventus S1 evo profilja és szerkezete optimális kapcsolatot biztosít az útfelülettel, nagy sebesség is mellett jól érzékelhető visszajelzés érdekében. Bármit keres, a Ventus S1 evo mindenféle előnnyel rendelkezik, amit egy sportos gumiabroncstól el lehet várni Az optimális


Hankook nyári gumi gyártó ismertető

Hankook nyári gumi gyártó

Hankook nyári gumi gyártó

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteherautók (SUV, RV, stb.), tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat. Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által. A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében. A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

A Hankook története

2008 ~ 2001

2008 A "2008 Tame the Road" (Megszelídíti az utat) kampány elindítása a TV CF segítségével. A "Kontrol Technology", a fejlett technológia mögött rejlő filozófia közzé tétele. A "H-LOHAS" kampány elindítása, mely a vállalat elkötelezettségét bizonyítja az egészséges és boldog társadalom létrehozása iránt. 2007 A világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója cím elnyerése. Megkezdődik a termelés a magyarországi gyárban. Egy vizes próbapálya építése Keumsanban, Koreában. Megkezdődik a Keusam gyár kibővítése a gyártási kapacitás növelése érdekében. Elindult a "Tame the Road" (Megszelidíti az utat) kampány, mely egy új világszintű hirdetési koncepció. 2006 Az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült. A "Tame the Beast" ("Megszelídíti a vadat") kampány elindítása, mely egy világszintű hirdetési koncepció 2004 Új vállalati identitás közzététele. A "Driving Emotion" (A "vezetés öröme") koncepció bevezetése, mely a vállalat szlogen is. Száraz próbapálya építése Keumsanban, Koreában. A T'Station bevezetése, mely egy elsőrangú autós szolgáltató kiskereskedelmi hálózat Koreában 2003 Stratégiai szövetség alakítása a Michelin-nel. 2001 Az Európai Elosztó Központ felépítése Rotterdamban, Hollandiában

1998 ~ 1941

1998 A Kínai műszaki központ felépítése Jiaxingben, Kínában. A Jiangsu gyár felépítése a Jiaxing gyárban, Kínában. A Ford Motor Company Q1 díjának megszerzése. 1994 A vállalat tengerentúli leányvállalatának létrehozása Pekingben, Kínában. A Keumsan gyár felépítése Koreában, mely egy rendkívül korszerű, automatizált gumiabroncs gyár. Az Európai Műszaki Központ felépítése Hannoverben, Németországban. 1982 Fő kutatás-fejlesztési központ felépítése Daejeonban, Koreában. Az Akron Műszaki Központ felépítése, mely a vállalat első tengerentúli kutatás-fejlesztési központja Ohioban, az Egyesült Államokban 1981 A cég leányvállalatának létrehozása az USA-ban, Hankook Tire America Corporation néven 1979 A Daejeon gyár felépítése Koreában, mely a világ legnagyobb egyedülálló gumiabroncs gyára 1941 A vállalat alapítása, mely az első gumiabroncsgyár volt Koreában