Bevásárló kosár
0 db termék
Összár: 0 Ft
Nyárigumi gyártók

Nyárigumi akció

Tisztelt Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket a webáruházunk akciós nyári gumi kínálatából 14 gumiabroncs márkára biztosítunk "kátyúgaranciát" díj mentesen. Ez a kátyúgarancia a gyártói garancián túlmenően esetleges kátyú vagy padkázási sérüléseknél biztosítja Önnek a nyárigumi cserét az Ország több pontján lévő PointS szervizekben.
Ingyenes kátyúgarancia szolgáltatás
Ezért érdemes a nyárigumik kiválasztásakor ezt figyelembe venni, mert ezzel sokat megtakaríthat.

Nyárigumi autó szerint

hankook nyárigumi mintázatok, gumiabroncs ajánlat nyárra

HANKOOK DU01 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK DU01 nyárigumi

A HANKOOK DU01 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyárigumi

A HANKOOK K110 VENTUS V12 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus V12 evo nyári gumi Új erõ a sportos vezetéshez! Az ultra nagy teljesítményû gumiabroncsok terén megjelent új koncepció, mely elsõrangú vezethetõséget és fékezést nyújt. Tapasztalja meg az egyedülálló kényelmet nagy sebességû vezetés mellett. Az MTR (Multiple Tread Radius), innovatív futófelületi kialakítás és a HPSR technológiával készült különlegesen pontos irányíthatóságot és visszajelezést biztosítanak, ami a rendkívüli vezetési körülmények közötti teljesítményhez szüksé

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyárigumi

A HANKOOK K115 VENTUS PRIME 2 nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus Prime2 K115 nyárigumi A Ventus Prime2 csúcstechnológiája bionikus mintázattervezésen alapul (jaguárfog alakzat) az optimális tapadás érdekében. A ‘GripTech’ technológia alapján a Ventus Prime2 prémium teljesítményt nyújt és elõsegíti a vizes pályán elérhetõ kezelhetõség és fékteljesítmény maximalizálását.


HANKOOK K117 S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117 S1EVO 2 nyárigumi

A HANKOOK K117 S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

Hankook K117 Ventus S1 EVO2 A kiválló teljesítmény a nedves és száraz útviszonyok között! A biztonságos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel teljesíti. A Mercedes Új S-osztály gyári szerelésként használja.

HANKOOK K117A  S1EVO 2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K117A S1EVO 2 nyárigumi

A HANKOOK K117A S1EVO 2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K117A S1EVO 2 mintázat kép

HANKOOK K120 V12 EVO2 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K120 V12 EVO2 nyárigumi

A HANKOOK K120 V12 EVO2 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K120 S1 EVO2 Ventus S1 evo2 Nagyon jó a nedves és száraz teljesítmény! Az ellenõrzött és pontos kanyarodási képességet vezetés közben nagyobb sebességgel képes teljesíteni. Kielégíti mind a teljesítmény és környezeti feltételeit a minimális gördülési ellenállás és optimális irányíthatóság. Száraz teljesítmény maximalizálása optimalizált minta blokkok merevsége.


HANKOOK K125 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K125 nyárigumi

A HANKOOK K125 nyárigumik bemutatása

HANKOOK K125 nyárigumi A Hankook új fejlesztése a K125 Ventus Prime 3. Elõdje a jól ismert K115-ös mintázat.A Hankook K125-ös mintázatban fejlõdött a száraz úton való tapadás a vízen fékezés és javult a gördülési ellenállás. Az új mintázatnak köszönhetõen csökkent a menetzaj is.

HANKOOK K406 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K406 OPTIMO nyárigumi

A HANKOOK K406 OPTIMO nyárigumik bemutatása

Kiváló teljesítményû gumiabroncs, remek nedves és száraz tulajdonságokkal. A három fõ egyenes barázda kiemelkedõ vízelvezetést és irányíthatóságot biztosít. Az örvényes mellékbarázdák jobb oldalsó vízelvezetést tesznek lehetõvé. A széles érintkezési felület stabil útfogást nyújt.

HANKOOK K415 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K415 OPTIMO nyárigumi

A HANKOOK K415 OPTIMO nyárigumik bemutatása

HANKOOK K415 Optimo nyári gumi Nagy teljesítményû gumiabroncs kiváló kezelhetõséggel. Az optimalizált négy egyenes mintaárok ultra-hatékony vízelvezetést biztosít. A központi borda blokk javítja a kezelhetõséget és a fékezést. A vállrész blokkjain található több lamella nagyon csendes utazást biztosít. Vevõszolgálat: 46/555-484


HANKOOK K425 KINERGY HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K425 KINERGY nyárigumi

A HANKOOK K425 KINERGY nyárigumik bemutatása

Hankook Kinergy Eco K425 nyárigumi. A Kinergy eco üzemanyag-takarékos technológiát új anyagok kombinációjával mint pl. nano-méretû szilika részecskékkel és új keverési technológiával fejlesztették ki. Ezek a technológiák elõsegítik a üzemanyag-felhasználást, mind pedig a vizes úton való fékezési teljesítmény javítását. Ezt a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfelelõ utazási komfort mellett maximálisan hatékony üzemanyag-felhasználást biztosítson. A kényelem és a hatékonyság ilyen kombi

HANKOOK K715 OPTIMO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK K715 OPTIMO nyárigumi

A HANKOOK K715 OPTIMO nyárigumik bemutatása

HANKOOK K715 Optimo nyári gumi A számítógépes szimulációval kialakított optimális mintázat, fokozott irányíthatósággal és vezetési kényelemmel. A négy optimalizált barázda kiemelkedõ vízelvezetést biztosít. A szilika keverék javítja a nedves útfelületen a fékteljesítményt. A kisautók 155/70 R13 T nagyság tesztje során a Hankook Optimo K715 -je egy 2,2 összjegyet és ajánlatra méltó ítéletet kapott. Valamennyi tesztelt gumiabroncs között az Optimo K715 mutatta fel a legcsekélyebb kopást

HANKOOK KINERGY 4S HANKOOK nyárigumik

HANKOOK KINERGY 4S nyárigumi

A HANKOOK KINERGY 4S nyárigumik bemutatása

HANKOOK KINERGY 4S mintázat kép


HANKOOK OPTIMO 4S HANKOOK nyárigumik

HANKOOK OPTIMO 4S nyárigumi

A HANKOOK OPTIMO 4S nyárigumik bemutatása

HANKOOK Optimo 4S négy évszakos gumi Jobb hajtóerõ-átvitel száraz és nedves úton nyáron. Megakadályozza az akvaplaningot nyáron. Kiváló teljesítmény havas és jeges útviszonyok mellett. Kényelmesebb vezetési élmény a minimális zajszintnek köszönhetõen. Vevõszolgálat: 46/555-484

HANKOOK RA 08 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA 08 nyárigumi

A HANKOOK RA 08 nyárigumik bemutatása

Hankook Kisteherautó abroncs. Radiális elhelyezés furgonoknak és szállítógépeknek. A szélesebb érintkezõ-felület és az erõteljes, cikkcakkos barázdákba rendezõdõ rovátkák hozzájárulnak a fokozott kopásállósághoz és a nedves útfelületen való tapadáshoz. A három fõ barázda kiváló vízelvezetést tesz lehetõvé minden feltétel mellett, így a jármû haladása egyenletes. A terméket a vezetõ autógyártókkal együttmûködésben fejlesztették ki.

HANKOOK RA10 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA10 nyárigumi

A HANKOOK RA10 nyárigumik bemutatása

Hankook RA10 Kisteherautó gumi. Bármely évszakban és bármely pozícióban alkalmas radiális gumiabroncs furgonoknak és szállítójármûveknek. A blokk típusú futófelület hosszú mérföldteljesítményt és kiváló tapadást biztosít. A többszörös peckekkel ellátott központi blokk javítja a vezetési és hóban való tapadási teljesítményt, míg az egyenes peckekkel és széles bará zdákkal ellátott vállrész kiváló vízelvezetést és fékteljesítményt tesz lehetõvé.


HANKOOK RA14 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA14 nyárigumi

A HANKOOK RA14 nyárigumik bemutatása

Hankook RA14 Kisteherautó abroncs. Aszimmetrikus, kis szelvényû radiális gumi furgonoknak és szállítójármûveknek, fokozott idõállósággal és kiváló tapadással. A négy egyenes fõbarázda, az oldalbarázdák és az egyedi futófelület jellemzõk jobbítják a vízelvezetést és fék teljesítményt.

HANKOOK RA18 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA18 nyárigumi

A HANKOOK RA18 nyárigumik bemutatása

Hankook RA18 Az abroncs a megnövelt futásteljesítménnyel és a kopásállóság javításával, optimalizálásával különösen tartóssá vált. A hatékonyabb vonóerõ átvitel nedves útszakaszon, az egyenes mintaárkoknak és agresszív mikroárkoknak köszönhetõ amit a széles futófelületen alakítottak ki. Ezáltal különösen tartós nyári gumiabroncs a kisteherautók, kisáruszállító autók számára.

HANKOOK RA23 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA23 nyárigumi

A HANKOOK RA23 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RA28 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA28 nyárigumi

A HANKOOK RA28 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RA33 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RA33 nyárigumi

A HANKOOK RA33 nyárigumik bemutatása

HANKOOK RF10 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RF10 nyárigumi

A HANKOOK RF10 nyárigumik bemutatása


HANKOOK RH06 VENTUS HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RH06 VENTUS nyárigumi

A HANKOOK RH06 VENTUS nyárigumik bemutatása

Hankook Ventus RH06 A V formájú mintázatnak köszönhetõen a száraz illetve nedves útfelületen jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. A levél alakú blokkok optimális merevséget biztosít, ami növeli az abroncsok élettartamát. Ebben a mintázatban majdnem minden technológiai újítás fellelhetõ. A keverék összetevõinek és a jól kialakított koncepciónak tudható be, hogy minden típusú úton optimális vonóerõt érhetünk el. A kibocsátott zajt egy új speciálisan tervezett technológia (DDTP – Dua

HANKOOK RT01 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT01 nyárigumi

A HANKOOK RT01 nyárigumik bemutatása

Hankook RT01 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Fõbb jellemzõk: - Széles és mély futófelület. - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerõ. - Csendes haladás. - Szögelhetõ futófelület.

HANKOOK RT03 HANKOOK nyárigumik

HANKOOK RT03 nyárigumi

A HANKOOK RT03 nyárigumik bemutatása

Hankook RT03 Kötetlen forgásirányos mintázatú abroncs. Jellemzõk: - Hosszú élettartam. - Nehéz terepviszonyok között is kiváló húzóerõ. - Minden évszakban és helyzetben hatékony a mintázat. - Csendes haladás. - Szögelhetõ futófelület.


HANKOOK S1 EVO HANKOOK nyárigumik

HANKOOK S1 EVO nyárigumi

A HANKOOK S1 EVO nyárigumik bemutatása

HANKOOK Ventus S1 evo nyári gumi Ventus S1 evo: kiváló minden területen. Az új Ventus S1 evo abroncsot nagy sebesség és magas hõmérséklet melletti minimálisra csökkentett deformálódásra és elhasználódásra tervezték. A Ventus S1 evo profilja és szerkezete optimális kapcsolatot biztosít az útfelülettel, nagy sebesség is mellett jól érzékelhetõ visszajelzés érdekében. Bármit keres, a Ventus S1 evo mindenféle elõnnyel rendelkezik, amit egy sportos gumiabroncstól el lehet várni Az optimális


Hankook nyárigumi gyártó ismertető

Hankook nyri gumi gyrt

Hankook nyri gumi gyrt

A Hankook Tire a vilg egyik legnagyobb s leggyorsabban terjeszked gumiabroncs gyrtja, mely szemlygpkocsik, kisteherautk (SUV, RV, stb.), tehergpkocsik s buszok szmra llt el radil abroncsokat. Hankook Tire rendkvl fejlett technolgit fejleszt az gyfl-elgedettsg javtsra a kivl minsg termkei ltal. A vilg minden tjn 185 orszgban teljestett rtkestsein keresztl a Hankook Tire a hetedik helyen ll a vilgszinten elrt rbevtel tekintetben. A vllalat 14 000-nl tbb alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi firodn keresztl. 20 tengerentli fikvllalattal s 5 kutat-fejleszt kzponttal rendelkezik a vilg minden tjn, bevteleinek 70%-a a tengerentli piacokrl szrmazik.

A Hankook trtnete

2008 ~ 2001

2008 A "2008 Tame the Road" (Megszeldti az utat) kampny elindtsa a TV CF segtsgvel. A "Kontrol Technology", a fejlett technolgia mgtt rejl filozfia kzz ttele. A "H-LOHAS" kampny elindtsa, mely a vllalat elktelezettsgt bizonytja az egszsges s boldog trsadalom ltrehozsa irnt. 2007 A vilg hetedik legnagyobb gumiabroncs gyrtja cm elnyerse. Megkezddik a termels a magyarorszgi gyrban. Egy vizes prbaplya ptse Keumsanban, Koreban. Megkezddik a Keusam gyr kibvtse a gyrtsi kapacits nvelse rdekben. Elindult a "Tame the Road" (Megszelidti az utat) kampny, mely egy j vilgszint hirdetsi koncepci. 2006 Az alapk lettele az els eurpai gyrban, mely Magyarorszgon, Dunajvrosban plt. A "Tame the Beast" ("Megszeldti a vadat") kampny elindtsa, mely egy vilgszint hirdetsi koncepci 2004 j vllalati identits kzzttele. A "Driving Emotion" (A "vezets rme") koncepci bevezetse, mely a vllalat szlogen is. Szraz prbaplya ptse Keumsanban, Koreban. A T'Station bevezetse, mely egy elsrang auts szolgltat kiskereskedelmi hlzat Koreban 2003 Stratgiai szvetsg alaktsa a Michelin-nel. 2001 Az Eurpai Eloszt Kzpont felptse Rotterdamban, Hollandiban

1998 ~ 1941

1998 A Knai mszaki kzpont felptse Jiaxingben, Knban. A Jiangsu gyr felptse a Jiaxing gyrban, Knban. A Ford Motor Company Q1 djnak megszerzse. 1994 A vllalat tengerentli lenyvllalatnak ltrehozsa Pekingben, Knban. A Keumsan gyr felptse Koreban, mely egy rendkvl korszer, automatizlt gumiabroncs gyr. Az Eurpai Mszaki Kzpont felptse Hannoverben, Nmetorszgban. 1982 F kutats-fejlesztsi kzpont felptse Daejeonban, Koreban. Az Akron Mszaki Kzpont felptse, mely a vllalat els tengerentli kutats-fejlesztsi kzpontja Ohioban, az Egyeslt llamokban 1981 A cg lenyvllalatnak ltrehozsa az USA-ban, Hankook Tire America Corporation nven 1979 A Daejeon gyr felptse Koreban, mely a vilg legnagyobb egyedlll gumiabroncs gyra 1941 A vllalat alaptsa, mely az els gumiabroncsgyr volt Koreban